Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrum Yangin : Bodrum Da Otluk Alanda Cikan Yangin Sonduruldu Son Dakika Haberler Milliyet, Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Bodrum Yangin : Bodrum Da Otluk Alanda Cikan Yangin Sonduruldu Son Dakika Haberler Milliyet, Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi. Bodrum'da korkutan yangın muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Kısa sürede büyüyen yangın denize sıfır bulunan lüks bir otele kadar ulaştı. 22.06.2021 12:28 di̇yarbakir'da 8 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu söndürüldü. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı.

97mi8yrbpmriwm
97mi8yrbpmriwm from www.gazikent27.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Türkiye'nin dört bir yanında peş peşe yangın haberleri geliyor…. Bodrum'un güvercinlik ilçesinde saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Marmaris yangınının ardından bodrum'da da orma.

Elektrik kontağından başlayan yangın elyaf malzemenin tutuşmasıyla.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Türkiye, i̇ç anadolu, ege, akdeniz ve güneydoğu anadolu bölgesinin birçok noktasında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın inşaatı devam eden 5 yıldızlı otelin personeline ait konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum ile köyceğiz, aydın'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen. Muğla bodrum'a yerleşen ünlü oyuncu kaan çakır'ın, bitez mahallesi'nde açtığı restoranda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi.

Hırsızlık, deprem gibi alarmların çalışmasını engellemez. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu söndürüldü. 22.06.2021 12:28 di̇yarbakir'da 8 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Görgü tanıkları yangın esnasında tüp patladığını ifade ettiler. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.

Mgqkygs Qrcqtm
Mgqkygs Qrcqtm from www.flyrops.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine yaklaşan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Türkiye, i̇ç anadolu, ege, akdeniz ve güneydoğu anadolu bölgesinin birçok noktasında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum ile köyceğiz, aydın'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı.

Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü.

Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Yangın ormanlık alanda meydana geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde maalesef yine bir yangın. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Yangın inşaatı devam eden 5 yıldızlı otelin personeline ait konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Hatta diğer sistemlere senkronize çalışabilir. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Kısa sürede büyüyen yangın denize sıfır bulunan lüks bir otele kadar ulaştı. Yine turizm bölgesi, yine bir yangın! Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın söndürüldü muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Muğla'nın bodrum ilçesinde maalesef yine bir yangın. Yangın ormanlık alanda meydana geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. 1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Bodrum'da korkutan yangın muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu.

Q7edzpxr2vcowm
Q7edzpxr2vcowm from www.bodrumgundem.com
Türkiye, i̇ç anadolu, ege, akdeniz ve güneydoğu anadolu bölgesinin birçok noktasında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve iş yerlerine doğru yayılan yangın, itfaiye ve vatandaşların yoğun çabası sonucu söndürüldü. Di̇yarbakir bodrum katta çikan yangin, korkuya neden oldu. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar. Hırsızlık, deprem gibi alarmların çalışmasını engellemez.

Kısa sürede büyüyen yangın denize sıfır bulunan lüks bir otele kadar ulaştı.

Görgü tanıkları yangın esnasında tüp patladığını ifade ettiler. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Kütahya'nın emet, muğla'nın bodrum ile köyceğiz, aydın'ın didim ve antalya'nın alanya ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, yangını 112 acil çağrı bildirdi. Besondere unterkünfte zum kleinen preis. Alevlere hızla müdahale başlarken, yerleşim alanlarını tehdit ettiğine dair henüz bir bilgi yok. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada orman yangını çıkarken, yangına ekipler müdahale ediyor. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 22.06.2021 12:28 di̇yarbakir'da 8 katlı apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Hırsızlık, deprem gibi alarmların çalışmasını engellemez. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.